zo 02 aug. | De tuin van mijn ouderlijk huis

Auto-immuun. Van ziekte naar inzicht.

Een intieme lezing in een mooie natuurlijke omgeving. Over hoe een chronische ziekte tot groei en inzichten kan leiden.
Registratie is afgesloten
Auto-immuun. Van ziekte naar inzicht.

Tijd en locatie

02 aug. 2020 14:00 – 15:30
De tuin van mijn ouderlijk huis, Bezoekstraat 8, 9940 Evergem, België

Over het evenement

Karolien Deman is schrijfster van het boek: Auto-immuun. Van ziekte naar inzicht.

Ze is zeventien wanneer ze gediagnosticeerd wordt als ongeneeslijk ziek. Ze weigert echter om haar ambities en dromen te laten temperen door een auto-immuunziekte en onderzoekt alle mogelijke pistes om een onbeperkt leven te kunnen leiden. Omdat die zoektocht zodanig complex en interessant is, en bovendien tal van onverwachte inzichten oplevert, besluit ze om hierover te schrijven. Het boek Auto-Immuun, van ziekte naar inzicht vat zestien jaar aan ervaringen en inzichten samen. Een zoektocht naar gezondheid vormde de aanzet, maar het gaat uiteindelijk ook om identiteit, sociale status en spiritualiteit.

 

WORKSHOP:

Naar aanleiding van haar boek organiseert Karolien workshops waarin ervaringen, ideeën en vragen mbt chronische ziek zijn en gezondheid uitgewisseld kunnen worden.

Er worden gesprekken aangegaan die in het dagelijks leven amper voorkomen. Karolien spreekt rechstreeks vanuit haar hart, van ziel tot ziel. Er zijn geen taboe’s noch verwachtingen. Indien je niet wenst deel te nemen aan het gesprek en graag gewoon wilt luisteren is dit even goed. Respect voor elkaars kwetsbaarheid en authenticiteit staat voorop.

Je dient het boek niet gelezen hebben om te kunnen deelnemen aan de workshop.

VOOR WIE: iedereen is welkom, personen die lijden aan een chronische ziekte, mantelzorgers, partners, familieleden, hulpverleners, .... 

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Van ziekte naar inzicht.
    €10
    €10
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement