top of page

Hoe wordt er verzonden en wat zijn de verzendkosten?

OPTIE 1: Pakjes worden verzonden via DPD met een track en trace code. Hiervoor gelden de bedragen vermeld op de website van DPD-Belgium. 

Voor België bedreagen de verzendkosten 4 euro indien je verkiest voor levering in een pickup parcelshop en 6 euro voor levering aan huis. 

Voor Nederland bedragen de verzendkosten 7,5 euro indien je verkiest voor levering in een pickup parcelshop en 10 euro voor levering aan huis. 

OPTIE 2:  Wil je jouw card deck graag ophalen in de praktijk van De kracht van zachtheid, kortendam 35 te 9940. evergem? Dat kan!
Dan leggen we onderling een moment vast. 

OPTIE 3: Wil je je pakje door mij aan huis laten leveren? Dit kan in groot Evergem tijdens weekdagen tussen 09u en 12u en 13u en 18u voor 4 euro. Je krijgt er een gratis warme glimlach van mij bij! 

Wanneer wordt mijn pakje verzonden? 

Tijdens weekdagen worden bestellingen dagelijks verwerkt. Bestel je voor 12u 's middags dan wordt je pakket dezelfde dag verstuurd. 

Waar wordt het card deck gemaakt? 

Het card deck werd geschreven door mijzelf, Joke, oprichtster en therapeut binnen De kracht van zachtheid.

De grafische vormgeving gebeurde door Céline Van Aerde. 

Alle verpakkingen, de stylo in hout werden aangekocht in en het drukken van de kaarten gebeurde in België bij lokale bedrijven.  

De intentiekaars werd speciaal ontworpen en handgemaakt voor De kracht van zachtheid door de Nederlandse Candles by Daphne Rose.

Kan ik het card deck retourneren?  

Is het card deck niet wat je ervan verwacht had? Als het card deck, de kaars en het balpen nog in nieuwstaat zijn, kan je het volledige pakket terugsturen binnen 14 dagen.

Stuur een mailtje met instructies voor terugzenden en betaling naar dekrachtvanzachtheid@hotmail.com.

Geef je ook sessies in de praktijk die in het verlengde liggen van het card deck?  

Zeker en vast. In mijn praktijk De kracht van zachtheid kan je terecht voor individuele sessies lichaamswerk, holistic pulsing, relaxatietherapie en therapeutische yoga. Wekelijks gaan er ook groepslessen yoga door (niet tijdens de lockdown) en worden er geregeld workshops georganiseerd. 

Daarnaast komt er binnenkort een training gekoppeld aan het card deck. 

Ook werk ik samen met bedrijven rond welzijn op de werkvloer. Stuur bij info gerust een mail naar dekrachtvanzachtheid@hotmail.com en ik maak een offerte op maat.

Kan ik als therapeut/coach/docent/... ook aan de slag met het card deck?

Zeker en vast.

Het is een waardevolle tool die je kan inzetten in je therapie, sessies en lessen.

Wil je ze graag verkopen aan je cliënten? Ik heb een mooi aanbod voor je, contacteer me gerust even door een mailtje te sturen.

Samenwerken?

Heb je interesse om samen te werken? Graag!

Stuur je voorstel dan even door naar dekrachtvanzachtheid@hotmail.com.

Ben je influencer? Vermeld dan graag je doelgroep en en aantal volgers.

Ik wil het card deck graag verkopen in mijn winkel of webshop. Kan dat?

Zeker en vast!!

Stuur me gerust een mailtje naar dekrachtvanzachtheid@hotmail.com.

bottom of page